حافظه، قدرت استدلال و مهارت درک مطلب افراد بین سنین چهل و پنج و چهل و نه سالگی کاهشی مشخص و حدود ۳.۶ درصد بروز می کند در حالیکه تا پیش از این، توجه پژوهشگران عارضه از دست دادن حافظه عمدتا معطوف به افراد شصت سال به بالا بود.

در میان مردان شصت و پنج تا هفتاد ساله، این کاهش ۹.۶ در صد بود و در میان زنان در همان سن، ۷.۴ در صد.


سیگار نکشیدن، کنترل فشار خون و کلسترول، افزایش فعالیت بدنی و خوردن غذاهای سالم به جای غذاهای چرب و یا غذاهای فرآوری شده همگی در کاهش ریسک ابتلا به آثار از دست دادن حافظه موثر هستند.

نشریه پزشکی بریتانیا (British Medical Journal)
لندن(UCL)

دکتر سایمون ریدلی، مسوول واحد تحقیقات در بنیاد تحقیقات آلزایمر بریتانیا